Tarotpraktijk Aiwendil

 
HomeAgendaHistorieInfoF.A.QOver mijContact  

Informatie en prijzen

Werken met het tarot.

Het leven is niet altijd makkelijk. We komen op ons pad vaak problemen en obstakels tegen. De meest van deze obstakels en problemen kunnen we makkelijk oplossen maar er zijn erbij die ons aardig wat kopzorgen kunnen opleveren.
We hebben wel het gevoel dat het mogelijk op te lossen is maar vaak ontbreekt het inzicht om de goede stappen te nemen.
Hierbij kan een tarotlegging helpen. De kaarten en het patroon waarin de kaarten liggen, geeft inzicht in waar het probleem vandaan komt en wat er speelt. Door er naar te kijken, krijg je dus overzicht. Vandaar dat ik de term "spiegel van de ziel" graag gebruik.
Ik vergelijk het werken met de kaarten het met het kijken in de spiegel. Stel, je voelt iets op je wang. Dit kan van alles betekenen, het kan een puistje zijn, een wondje of een ontsteking. Door in de spiegel in de badkamer te gaan kijken, kan je zien wat het is en wat er aan gedaan moet worden.
Soms zijn er ook problemen die telkens terugkomen; dit noemen we dan blokkades, en deze blokkades kunnen vele oorzaken hebben. Het is van belang uit te vinden waar deze blokkades vandaan komen. Blokkades kunnen ontstaan door (slechte) ervaringen uit je jeugd, vastgeroeste denkbeelden of door een traumatische ervaring maar ook door patronen en onverwerkte trauma's in de familie.
Ook bij blokkades kan tarot dus goed helpen. Ik heb legpatronen die daar speciaal voor ontwikkeld zijn, o.a. de Voorouderlegging.

Als mensen bij mij komen voor een  consult is de basis van elk consult het zelfde. Eerst maken we kennis en bespreken we waarmee ik je kan helpen. Ik vindt het belangrijk dat de cliŽnt zicht bij mij op hem/haar gemak voelt. Naar aanleiding van de vraag ga ik met je verder. Dit is afhankelijk van het consult dat je wilt hebben. Ik sluit af, met een rustmeditatie of ik laat je een orakelkaart trekken. Ik streef er naar om jou met een goed en rustig gevoel naar huis te laten gaan. Mocht je thuis toch nog ergens tegenaan lopen, is het altijd mogelijk om contact met mij op te nemen.

Werken met dromen

Prijzen en mogelijkheden?

1. Levenscirkel:
Een Levenscirkel is een leuk cadeau voor bijzondere gelegenheden. Ik maak een berekening naar aanleiding van je geboortedatum en sterrenbeeld. In een mooie brief vertel ik wat over hoe je in het leven staat en hoe je met dingen omgaat. Je krijgt ook een tekening van de levenscirkel met de kaarten. De levenscirkel verandert elk jaar tijdens je verjaardag. Voor deze levenscirkel heb ik je naam, geboortedatum en je sterrenbeeld nodig.

De kosten zijn 25 Euro. 

2.Tarotlegging:
Tijdens dit consult kun je kennis maken met het tarot. Ik vertel wat over het tarot en over de kaarten, doorgaans leg ik daarna een Keltisch kruis dat een algemeen beeld van je leven geeft op dit moment. Dit is een leuke en ontspannen manier om te kijken wat tarot is en hoe het je kan helpen. 

De duur van het consult is 1,5 uur en de kosten zijn 72,50 Euro.

3. Jaarinzichten (jaarlegging):

Dit is een consult dat een cliŽnt een of twee keer per jaar doet. Tijdens dit consult wordt er gekeken naar de zaken en aspecten die in de komende 6 of 12 maanden gaan spelen. Tijdens het consult kijken we terug naar het afgelopen jaar en naar aanleiding daarvan zoek ik een legpatroon om je een ver te helpen met waar je mee bezig bent. 

De duur van het consult is 1,5 uur en de kosten zijn  72,50 Euro.

4. Jaarinzicht met levenscirkel:
Deze jaarlegging wordt 1 keer per jaar gedaan rond je verjaardag. Ik reken je levencirkel uit (zie boven) en dan kom je bij mij voor een kort consult. Ik ga dan met je kijken naar de levencirkel en doe een legging naar aanleiding van de dingen die daaruit naar voren komen. 

De duur van het consult is 1 uur en hij de kosten zijn  72,50 Euro Dit zijn de kosten voor de sessie 45 euro en het uitreken van de levenscirkel 25 Euro.

5. Relatielegging:
Soms lijkt het in een relatie dat dingen niet meer lopen, of zijn er zaken die spanningen geven in een relatie. Wat ook kan zijn, is dat je pas aan een relatie begint en wat meer wil weten over elkaar. In dat geval doe ik een Relatielegging. Bij koppels is de prijs duurder 

De duur is 1,5 uur bij een individueel consult en de kosten zijn  72,50 Euro. De duur bij een koppel is 2 uur en de kosten zijn dan 100 Euro

6. Voorouder inzichten:
Er zijn in het leven problemen die uit het niets lijken te ontstaan. Het lijkt wel of ze uit het niets komen maar ze kunnen zorgen voor onrust, angst en somberheid. Dit kunnen problemen zijn die in generaties voor jouw geboorte zijn ontstaan. Met behulp van de kaarten kan duidelijk worden gemaakt op welke manier de jouw geleerde dingen een rol spelen positief dan wel negatief in de situatie nu. Hierbij wordt er van uit gegaan dat het functioneren in het hier en nu voor een groot deel wordt bepaald door dat wat je geleerd hebt vanuit je achtergrond en geschiedenis. Voor dit consult heb ik informatie nodig over je familie-samenstelling zodat ik een overzicht kan krijgen in de mechanismen die in jouw en je familie zitten, en die jouw op dit moment parten spelen.

De duur van het consult is 1,5 uur en de kosten zijn  72,50 Euro. Vaak zijn meerdere sessies nodig om dingen goed duidelijker te krijgen.

7. Probleem oplossingen:
Probleemcounseling met het behulp van kaarten geeft een goed inzicht in de oorzaken en gevolgen in verband met de lastige situaties. Het leven geeft ons wel eens problemen waar je zelf niet helemaal uit komt.
Met behulp van de kaarten en jouw verhaal kan ik een andere kijk geven en zo samen met jou op zoek gaan naar de oplossing van het probleem, soms kan het gaan om een probleem dat vaker terug komt dan spreek je over een blokkade en zullen we meerdere consulten nodig hebben. 

De duur van het consult is 1,5 uur en de kosten zijn  72,50 Euro.

8. Coaching en counseling:

Het kan zijn dat de dingen waar je tegenaan loopt een combinatie is van meerdere aspecten van het leven. Dan is een counselingtraject voor jou het beste.
We bouwen het traject rustig op en kijken naar hoe je beland bent in de situatie waar je nu in zit. Dan gaan we met de kaarten aan het werk en zullen er in meerdere sessie met jou op zoek gaan naar een nieuwe weg. 
Een coaching- en counselingtraject is afhankelijk van de problemen en de gradatie van de problemen.

De duur van de sessies zijn 1,5 uur per keer en zullen ongeveer een frequentie hebben van eens in de 14 dagen en de kosten zijn 65 Euro per sessie.

9. Familie opstellingen:

In de familie kunnen vele dingen spelen en daardoor kan het voorkomen dat mensen vast lopen in bepaalde situaties. Bert Hellinger ontwikkelde een techniek om deze problemen zichtbaar te maken en op te lossen Hij noemde dit de familie opstellingen. Tijdens een familie opstelling worden verschillende mensen (representanten) in een patroon gezet. Elke representant staat voor een familie lid of voor een emotie. De representant gaat zich gedragen als dat waar hij voor staat. Hierdoor kunnen inzichten worden gekregen over de gevoelens van de persoon. Door nu het patroon te veranderen gaan dingen veranderen. De verandering kan de situatie erger maken, of juist verbeteren. Door aan de representant en de cliŽnt te vragen welke gevoelens er bij hem op komen kan zo gezocht worden naar een beter evenwicht. De familie opstellingen worden wereldwijd uitgevoerd. In de laatste jaren is het ook duidelijk geworden dat de representant ook kan worden vertegenwoordigt door poppetjes de opsteller gebruikt haar paranormale krachten om de gevoelens duidelijk te maken. Ik heb deze poppetjes vervangen door kaarten de kaarten vertegenwoordigen dus een persoon of gevoel, door nu net als in de gewone opstellingen veranderingen in het patroon te maken kunnen we samen op zoek naar een beter evenwicht. 

De duur van het consult minimaal 2 uur en de kosten zijn 110 Euro

10.Werken met dromen:
We dromen elke nacht, vaak vergeten we deze dromen nog voor we echt wakker zijn, maar soms zijn er dromen die we onthouden. Dromen die we onthouden willen ons vaak wat zeggen het is of het onder bewuste tot ons spreekt. Door de droom te duiden en er mee aan de slag te gaan kan je dingen ontdekken die je onderbewust je willen vertellen. Ik kan je helpen om je dromen te duiden en om je te helpen zoeken naar de boodschappen die zij voor je heeft. Ik laat je eerst de droom vertellen in de tegenwoordige tijd en dan zal ik hem duiden. Daarna gaan we samen op zoek om de boodschap die de droom voor je heeft in je leven in te passen. 

De duur van het consult is 1,5 uur en de kosten zijn  72,50 Euro.

11. Feesten en Partijen:
Heeft u bedrijf iets te vieren en wilt u eens wat anders dan karaoke? Ik kan voor uw gasten een minilegging doen, die bestaat uit of een kaart of drie kaarten. Dit geeft een inzicht van wat voor dag je hebt of waar je staat in het leven. De leggingen duren ongeveer 10 minuten per persoon, en het geeft mensen een kennismaking met tarot. Tijdens die avonden kan ik ook een lezing geven over wat tarot is en hoe het wordt gebruikt. Voor kleinere gezelschappen kan ik wat langer leggingen doen die net wat meer inzicht geven in wat er in het leven aan de hand is. Heeft u vragen bel gerust dan kan ik de avond aanpassen aan wat uw wensen zijn. 

De standaard kosten per avond bedragen 50 euro per uur bij bedrijfsfeesten (minimaal 3 uur) of 25 Euro per persoon voor kleine gezelschappen. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief vervoer.

12. Cursus en workshops:
Op aanvraag geef ik ook cursussen en workshops.
Kosten afhankelijk van het gevraagde.


In overleg is een combinatie of een specifieke behandeling altijd ook mogelijk.

Voor avond- weekend consult wordt 10% toeslag op de prijs berekend. 

(TERUG)