Tarotpraktijk Aiwendil

 

HomeAgendaHistorieInfoF.A.QOver mijContact

 
  Welkom bij Tarotpraktijk Aiwendil, de praktijk voor spirituele counseling en/of coaching. Ik kan je helpen met het oplossen van problemen, en ben met name gespecialiseerd is in situaties die oorsprong hebben in de familie en/of voorouders.
Verder kan ik je inzicht geven in situaties waardoor ze minder zwaar worden en makkelijker zijn om mee om te gaan. Zodat jij een stuk gelukkiger in het leven staat.

Ik ga er van uit dat als mensen bij mij komen ze bereid zijn om naar de situatie en naar zich zelf te kijken en samen met mij te willen zoeken naar de oplossingen. Hoe meer tijd jij in je zelf steekt hoe meer tijd ik voor je vrij wil maken. 

 
 

Mededelingen

Op woensdag is de praktijk gesloten.

Na een moeilijk jaar heb ik besloten om dingen wat anders aan te gaan pakken. De manier van werken blijft min of meer het zelfde maar de manier waarop ik mij naar de buiten wereld bekend maak gaat veranderen. Hierdoor gaat de naam van de praktijk veranderen in Aiwendil De praktijk voor spirituele coaching en Counseling. Er komt een aparte site voor de dru´de zaken die ik doe. maar daar moet nog wel even op worden gewacht ik moet eerst deze site grondig aan pakken. 

de site onder constructie, dit betekend dat hij soms slechter te bereiken is en dat de agenda soms niet helemaal up to date is. excuus voor het ongemak. 

Ook ben ik door de verhoging van de BTW en de stijgende kosten genoodzaakt om per 1 januari mijn tarieven aan te passen.

Wil je informatie wat er gaat veranderen mail naar info@tarolot.nl of bel even 075-6152973

De inloopdagen bij  Samye Gompa zijn ieder geval tot de zomer op de tweede zaterdag van de maand.

 

 
 

 

In het licht van de Yule

Neem ik de tijd om stil te staan bij mijn leven en de zegeningen die ik heb en elke dag weer mag ontvang . Ik geef me de tijd om mij voor te bereiden op de uitdagingen die 2013 mij zullen brengen. 

Ik spreek de hoop uit dat 2013 je mag schenken wat je graag wil hebben en wat je nodig hebt. 
Ik wens iedereen een mooie 2013 met veel liefde en mensen om je heen die van je houden en je waarderen voor wat je werkelijk bent. en ik hoop dat er veel mooie fantasierijk dingen je leven mogen binnen gaan.